Розділи

Наука [3]
Думки, переживання, труднощі в науці можете висвітлити в цьому розділі
Навчання [0]
Всі свої думки щодо навчального процесу можете видати тут
Спорт [1]
Скажіть все, що ви думаєте про спортивні події тут
Мистецтво [2]
Знайдіть однодумців у сфері мистецтва у цьому розділі нашого сайту
Політика [3]
Обговоріть з друзями міжнародну, українську чи місцеву політику тут
Хобі [8]
Розкажіть про свої захоплення і ви знайдете однодумців
Духовне життя та моральні цінності [11]
Совість і влада. Розум, релігія, віра. Наука, правда, істина. Добро та зло.
Моральний світ людини [12]
Характер і безхарактерність. Рішучість і впертість. Мужність, сміливість, хоробрість. Любов і ненависть. Правда і брехня. Радість і горе.

Форма входу

Логін:
Пароль:

Календар

«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Опитування

Чи потрібні Чернівцям нові пам'ятники?
Всього голосів: 144




П'ятниця, 29.03.2024, 17:34
Раді Вас вітати Гість | RSS
artk
Титульна | Реєстрація | Вхід
Думки та висловлювання


Титульна » 2012 » Січень » 26
Ревнощі! Що ж воно таке?! І кому потрібне?!
Як на мене, то ревнощі з"являються тоді, коли з"являється невпевненість у собі! Коли з"являється страх! Насамперед, страх втратити когось! Як тільки ми починаємо боятися залишитися без когось, починають з"являтися думки, підозри, фантазії про те де і з ким дорога нам людина спілкується, проводить час! На кого витрачає свою енергію, кому приділяє свою увагу... І чому не нам... А ще комусь! Це мабуть і є ревнощі! Знайома ситуація?!
І це притаманне не тільки закоханим людям, а й батькам по відношенню до дітей, і дітям по відношенню до батьків... Я вам більше скажу - це не тільки нам (людям) притаманно!!!! Схожу поведінку помічав і у тварин. А ви? Хіба ні??? Точно?!
Ось дивіться! Хіба собака не боїться втратити увагу господаря?! Особливо, коли ви при ній починаєте з кимось активно спілкуватися. Чи коли при ній погладите іншу собаку...? Теж є і у котів! Вони, як на мене, є не менш ревнивими. Просто не всі це проявляють. Собаки біл ... Читати далі »
Категорія: Моральний світ людини | Переглядів: 601 | Додав: artk | Дата: 26.01.2012 | Рейтинг: 5.0/1 | Коментарі (0)

Книги... Вічність... Здається ці два поняття пов"язані між собою! Відколи існує світ, існують і книги! Ви заперечите?! Можливо... Проте, на мою думку, книги таки з"явилися тоді, коли люди навчилися щось шкрябати. Звісно, що символи, їхнє значення та зображення, як і матеріал на якому вони висвітлювалися з роками, століттями, тисячоліттями змінювалися! Ранніми книгами, мабуть, можна вважати зображення на твердих поверхнях, наприклад, камені, дереві. Сьогодні ж книги ми частіше використовуємо вже у електронному "вигляді". Ще не знати, що є практичнішим і довговічнішим. Ті скелі, чи кам"яні брили, які проіснували тисячоліття, збережуться і протягом наступних тисячоліть! А чи збережуться книги на флешках, дисках чи інших електронних носіях?! Де є гарантія, що через три сотні років наші нащадки зможуть їх прочитати чи відтворити?!...
Якщо задуматися, то і традиційні - паперові книги, теж не є вічними! Вода, вогонь, халатність - це непримиренні суперники застиглої у вічності думки! Скіль ... Читати далі »
Категорія: Моральний світ людини | Переглядів: 752 | Додав: artk | Дата: 26.01.2012 | Рейтинг: 5.0/2 | Коментарі (0)


Copyright Artem Kozmenko © 2024